2019. szeptember 8., vasárnap

Hirdetésszervezőket keresek!

Hirdetésszervezőket keresek!





A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor Tollforgató Történelmi, Művészeti, Tollforgató Politikai, Tollforgató Hirdető, Vegyes Hirdető, Régész a pácban/Archeologist in the Lurch, Arany-, Ezüst-, Vas- Bronzkincsek a Világon/ Gold, Silver Iron Bronze Treausers in the World, valamint az Egy Csepp Élet Online Magazin és a Rubinvirág Magánkönyvtár oldalaimra




HIRDETÉSSZERVEZŐ GYAKORNOKOT KERESEK!




PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:



FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZ
GYAKORNOKI MUNKA - Tehát leigazolom a munka időtartamát és minőségét, eredményét
Olyan pályázót keresek, aki ténylegesen szeretne jól dolgozni, és van ideje rá
Otthonról végezhető munka/ nyilvános helyekről végezhető munka
Ingyenes lap- ingyenes munkavégzés (Egy ideig csak, amint van belőle hirdetés és jövedelem, változik! Eléri a napi vagy heti 50 ezer forint értéket, azonnal 15%-os rendelés utáni keresete lehet, szívesen váltok át, ha jól teljesít!)
18 év korhatár
Elektronikus aláírással készített szerződés (érintő képernyős aláírással) visszaküldendő
A gyakornoki igazolást elkészítem és kiadom, a kívánt időszakra!
Időszakos munka/ tetszőleges időtartam min. 1 hónap

Jelentkezni lehet:

tollforgato.lap@gmail.com

tollforgato.toertenelmi@gmail.com

tollforgato.lapcsoport@gmail.com

tollforgatohirdeto@gmail.com

vegyeshirdeto@gmail.com

okortollforgato.toertenelmi@gmail.com




email címeken!







Várom jelentkezését!





Kedves Jelentkező!



Lövey-/Pécsi- Varga Éva (Kékrózsa Bíborvirág) neveken (saját családi nevek bejelentett írói változatai) Artisjus és MSZH védelem mellett hoztam létre laprendszereimet, alkotásaimat.

Online Lapjaimhoz, egész lapcsoporthoz keresek hirdetésszervező munkatársakat.

Gyakornoki, vagy más megoldásban. Diákmunkásokat is szívesen vállalok. Megbízási szerződéssel tudom kiadni a munkát, a beérkező hirdetések értékének arányában, 20%-os jövedelmet tudok biztosítani. A hatékony munka növeli a keresetet, alapfizetést ingyenes laprendszer révén nem tudok biztosítani jelenleg még, azt a továbbiakra nézve a munkavállalók és esetleg a kiadásokat igénylők fogják biztosítani.

A hirdetésszervező feladata nem nehéz, elég egyszerű, gyakorlatot nem igazán igényel, és fejlődési lehetőséget biztosít minden téren. Jelentős kapcsolatrendszert építhet ki, aki végzi a munkát, és sok mindent megtanulhat közben.



A munkát az alábbi feltételekkel hirdettem meg oldalaimon:




Hirdetéskezelőt keresek!


A Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Ókor Tollforgató Történelmi, Művészeti, Tollforgató Politikai, Tollforgató Hirdető, Vegyes Hirdető, Régész a pácban/Archeologist in the Lurch, Arany-, Ezüst-, Vas- Bronzkincsek a Világon/ Gold, Silver Iron Bronze Treausers in the World, valamint az Egy Csepp Élet Online Magazin és a Rubinvirág Magánkönyvtár oldalaimra



HIRDETÉSSZERVEZŐ GYAKORNOKOT KERESEK!



PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:



§  FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZ

§  GYAKORNOKI MUNKA - Tehát leigazolom a munka időtartamát és minőségét, eredményét

§  Olyan pályázót keresek, aki ténylegesen szeretne jól dolgozni, és van ideje rá

§  Otthonról végezhető munka/ nyilvános helyekről végezhető munka

§  Ingyenes lap- ingyenes munkavégzés (Egy ideig csak, amint van belőle hirdetés és jövedelem, változik! Eléri a napi vagy heti 50 ezer forint értéket, azonnal 15%-os rendelés utáni keresete lehet, szívesen váltok át, ha jól teljesít!)

§  18 év korhatár

§  Elektronikus aláírással készített szerződés (érintő képernyős aláírással) visszaküldendő

§  A gyakornoki igazolást elkészítem és kiadom, a kívánt időszakra!

§  Időszakos munka/ tetszőleges időtartam min. 1 hónap

Jelentkezni lehet:









email címeken!





Várom jelentkezését!



Kérem, ennek megfelelően érdeklődés esetén a szerződések kitöltéséhez legyen kedves valamilyen formátumban fényképes önéletrajzot mellékelni a jelentkezéséhez, amely alapán ki tudom állítani a megbízási szerződéseket. Személyesen nem feltétlenül kell találkoznunk, bízom benne, hogy saját érdekében megfelelő és jogtiszta adatokat ad meg a munkavégzéshez.

Jó lenne, ha elsősorban a tollforgatohirdeto@gmail.com címen kommunikálna, és feltüntetné a tárgysorban a Hirdetésszervező munka címszót.

Az oldalaimra céges, vállalati, magán, vállalkozói hirdetéseket várok, természetesen nem az ingyenes felületekre, de ha ott is nő a forgalom, sok mindenben változhat a lap helyzete és fizetőképessége. A weblapok és blogok fő felületeit szeretnénk értékesíteni méretek alapján is, hirdetésekre. Ezek lehetnek linkes formátumú, szöveges, képes, és videó formátumú hirdetések. A hirdetések feltételei, hogy a lapok tematikájának megfelelően életminőség javítását, vagy a kulturális munka fejlesztését, az oktatást és annak népszerűsítését, támogatását vagy lehetőségét célozzák: rendezvényeket, kiállításokat, tanulási és képességfejlesztési módokat, módszereket tartalmazzanak, biztosításokat, jogilag engedélyezett eljárásokat minden érintett területen. A választék és a lehetőség nagy.

A módszereket nem szabom meg, személyesen ugyanúgy értékesíthet, emailben, telefonon, ingyenes felületeken a lap email címével ennek megfelelően hirdetéseket adhat fel, lehetőleg a két hirdetési oldal emailcímének használatával. Ezek a vegyeshirdeto@gmail.com és a tollforgatohirdeto@gmail.com címek. A fizetéshez lehetőleg PayPal címmel és számlával is  kell rendelkeznie, számlát is ki tudok állítani természetesen, online verzióban, ha ez a megoldás jobban megfelel, közreműködés címén. Az első 3 napot szeretném próbanapként megjelölni. A sikeres munkához a 3 nap alatt legalább 3 megjelenő hirdetést várok, amit megköt a hirdető a lappal és felkerül a hirdetése. Ha valami problémát jelent, mindenképpen jelezze felém!

A munkához közösségi felületünkön megadott képes hirdetés szerint kérem a hirdetési árak megadását, ezek a honlapokon (régi Google site-ok) is elérhetők.

Az árakon nem módosítok. Olcsóbbak a felületek, mint más újságokban, vagy honlapokon.

A hirdetések szövegét tömören, célratörően fogalmazza meg, ha nem személyesen beszél a partnerekkel. Csak annyit kell ismertetnie, hogy a lapokban lehetőséget biztosítunk, és az emailcímeken érdeklődhetnek. A szerződéseket nem kell  megkötnie. Amennyiben mégis valakit érdekelne ez a verziója is az értékesítésnek, 30%-os (meglehetősen nagy) összeget is kereshet vele, ami hatékony munkavégzésnél akár óránként is lehet 50 ezer forint is.

Mivel több, mint 90 honlap és blog áll a tulajdonomban, egyelőre kötetlen formában van a munkavégzésre lehetőség.  A munkát is éjfélkor beérkezően tudom ellenőrzni, az emailek dátumának megfelelően. Tetszőlegesen választhat írásbeli és hangos kommunikáció mellett, akár egy tea, vagy ebéd közben is megbeszélheti barátaival. Úgy gondolom, ez a munka nem nehéz, de hasznos lehet a diákok számára is.

Bízom benne, hogy sikeres együttműködéssel tanulását és mások, valamint a kedvezményezetteink munkáját, rendezvényeit és kutatásait is tudjuk majd támogatni!



A szerződéseket kizárólag online vezetem, és tárolom is,  ezért kérem, hogy tanulja meg a Word használatában a rajz funkciók segítségével (Google Docs – Google Dokumentumok verzióban is létezik) érintő felület (mobil, tablet, számítógép) segítségével leírni a nevét (kinagyított felületen könnyebb az aláírás), és elmentéssel pdf formátumban tárolni a szerződéseket. Word formátumban is őrizze meg a dokumentumokat!



Tisztelettel várom életrajzát!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése